Trudy van den Brandt

…Beweegt ook mee!

Ik gun elk gezin de aanpak die bij hun past

Ik wil graag meebewegen met mijn kennis en ervaring om uit te komen bij Núl complexe echtscheidingen en Núl kinderen die een tweede, of soms derde scheiding moeten meemaken door een uiteenvallend – samengesteld gezin. Sinds juni 2020 werk ik als Jeugd & Gezinsprofessional (SKJ) in onze eigen praktijk ‘Coachpraktijk De Kast’. Vanuit deze praktijk coachen we gezinnen tijdens- of na een complexe scheiding, samengestelde gezinnen die veel stress ervaren en gezinnen waarin autisme een rol speelt.

Steeds vaker komt uit onderzoek naar voren dat de effectiviteit van een coachtraject staat of valt bij het contact en het vertrouwen tussen het gezin en de coach. Dat is waar we ons, naast het maken van een passend plan, als eerste op richten. Elke keer kan dat er weer anders uitzien. We hebben een aantal methodieken tot onze beschikking, elementen daaruit passen we toe in ons maatwerk voor gezinnen. Want ik gun elk gezin een aanpak die bij hun past.

Gedurende mijn loopbaan heb ik gewerkt met LVB gezinnen, in de jeugd GGZ en als gezinswerker bij verschillende gemeenten. Mijn opleidingen zijn altijd gericht geweest op het systemisch werken, het bemiddelen bij complexe scheidingen en onlangs ook op het werken met de dynamiek in samengestelde gezinnen.

Trudy is jeugd- en gezinsprofessional bij Coachpraktijk De Kast.

Samen bewegen naar Núl complexe echtscheidingen en Núl kinderen die een tweede, of soms derde scheiding mee moeten maken.

Bedankt voor het lezen! Kunnen wij elkaar helpen?

Heb je na het lezen vragen, of denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur mij een bericht op Linked-in.

 

Kun je mij helpen?

Mijn vraagstuk:

 

Zo help ik jou:

  • Systemisch werken.
  • Bemiddelen bij complexe scheidingen.
  • Werken met de dynamiek in samengestelde gezinnen.

Ontmoet onze voorlopers en hun verhalen:

Meer verhalen? Ontdek ze hier

Ben jij ook een voorloper? Doe mee!

Je loopt niet alleen. Meer dan 50 voorlopers gingen je voor.

Wij gunnen alle Friese kinderen de veiligheid & ontwikkeling die ze stuk voor stuk verdienen.

Daarom is NU de tijd aangebroken om elkaar te inspireren, uit te dagen & te helpen

We verzamelen voorbeelden en verhalen en creëeren  nieuwe voorwaarden