Tom van der Schoot

…Beweegt ook mee!

Meebewegen omdat het de hoogste tijd is

We willen dat de (Friese) Jeugd gezond opgroeit, en dat dreigt voor een deel van hen niet te lukken, tenzij… Ik wil meebewegen omdat het de hoogste tijd is om samen de lat van onze ambities voor een gezonde jeugd hoog te leggen en we die alleen gaan halen als we daar met velen vorm aan geven.

Ik verwacht dan ook veel volgers. Ik ben geïnteresseerd in de vroege signalering en beïnvloeding van kenmerken van jeugdigen en de gezinnen en samenleving waarin ze opgroeien die een risico vormen voor de gezonde ontwikkeling. Hierover kan ik kennis en ervaring delen en in het bijzonder als het kinderen en jongeren betreft die herhaaldelijk te maken hebben met schokkende omstandigheden in gezin, op school en andere plekken waarvan verwacht mag worden dat daar veiligheid wordt geboden maar dat niet of onvoldoende gebeurt.

Tom is directeur Behandelzaken en Klinisch Psycholoog bij GGZ Friesland.

De hoogste tijd is om samen de lat van onze ambities voor een gezonde jeugd hoog te leggen

Bedankt voor het lezen! Kunnen wij elkaar helpen?

Kun je mij helpen?

Mijn vraagstuk:
Ik ben geïnteresseerd in de vroege signalering en beïnvloeding van kenmerken van jeugdigen en de gezinnen en samenleving waarin ze opgroeien die een risico vormen voor de gezonde ontwikkeling.

Zo help ik jou:

  • kennis en ervaring delen en in het bijzonder als het kinderen en jongeren betreft die herhaaldelijk te maken hebben met schokkende omstandigheden in gezin, op school en andere plekken waarvan verwacht mag worden dat daar veiligheid wordt geboden maar dat niet of onvoldoende gebeurt.

Ontmoet onze voorlopers en hun verhalen:

Meer verhalen? Ontdek ze hier

Ben jij ook een voorloper? Doe mee!

Je loopt niet alleen. Meer dan 50 voorlopers gingen je voor.

Wij gunnen alle Friese kinderen de veiligheid & ontwikkeling die ze stuk voor stuk verdienen.

Daarom is NU de tijd aangebroken om elkaar te inspireren, uit te dagen & te helpen

We verzamelen voorbeelden en verhalen en creëeren  nieuwe voorwaarden