Pieter van der Zwan

…Beweegt ook mee!

Ieder kind heeft recht op een gezonde en kansrijke ontwikkeling...

Voor veel kinderen in Friesland valt daar nog veel aan te verbeteren. Het feit dat er nog zoveel kinderen niet thuis in een veilige en gezonde omgeving kunnen opgroeien, raakt mij.

Dat is voor mij ook reden om mij aan te sluiten bij de beweging richting nul. Ik geloof niet dat je aan de ‘knoppen kunt draaien’ en dat we dan de hemel op aarde zullen krijgen. Maar ik ben er wél van overtuigd dat we met elkaar er al het nodige aan moeten doen om kinderen uit de zware jeugdzorg te krijgen en te houden. Hoewel we in Friesland de goede kant opgaan, houdt het mij tegelijkertijd bezig waarom het ons met elkaar nog niet lukt om dit voor elkaar te krijgen, ondanks de goede wil en inzet van zoveel mensen. Vanuit mijn achtergrond als organisatiepsycholoog en mijn huidige rol als programmaleider Foar Fryske Bern wil ik mijn kennis en ervaring delen om mijn steentje bij te dragen.

Pieter is programmaleider bij Foar Fryske Bern.

Bedankt voor het lezen! Kunnen wij elkaar helpen?

Heb je na het lezen vragen, of denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur mij een bericht op Linked-in.

 

Kun je mij helpen?

Zo help ik jou:

  • Kennis en ervaring delen

Ontmoet onze voorlopers en hun verhalen:

Meer verhalen? Ontdek ze hier

Ben jij ook een voorloper? Doe mee!

Je loopt niet alleen. Meer dan 50 voorlopers gingen je voor.

Wij gunnen alle Friese kinderen de veiligheid & ontwikkeling die ze stuk voor stuk verdienen.

Daarom is NU de tijd aangebroken om elkaar te inspireren, uit te dagen & te helpen

We verzamelen voorbeelden en verhalen en creëeren  nieuwe voorwaarden