10/03/2021

Waar waren we ook alweer gebleven?

Op vrijdag 9 april a.s. staat de tweede inspirerende werkbijeenkomst gepland. We gaan samen verder waar we gebleven waren. De uitkomsten van de eerste werkbijeenkomst vormen het vertrekpunt van het programma waarmee we samen de volgende concrete stappen richting Nul gaan zetten. Integraliteit is het toverwoord. Met verschillende experts én kinderen en ouders, gaan we samen ervaren hoe we praktisch tot verbeteringen kunnen komen. Té vaak staan organisatiedoelstellingen verbeteringen in de weg, terwijl we feitelijk vandaag zaken al anders kunnen aanpakken. En ja, daar is wankelmoed voor nodig. Net zoals écht luisteren en vertrouwen op de professionaliteit en intrinsieke motivatie van alle experts… Het maken van een duidelijke analyse is een belangrijke eerste stap naast het formuleren van doelen.

Daarin zetten we op 9 april van 9:00 tot 11:00 uur de volgende stappen. Samen, met professionals – de politiek én kinderen en ouders. Want, wanneer het gaat om verbetering in de jeugdzorg zullen juist kinderen en ouders als eerste aan moeten sluiten, toch?!

Doe je mee? Schrijf je dan meteen in via deze link!

Ingeschreven? Dan hebben we meteen een belangrijke vraag voor je: welke kinderen en welke ouders zouden volgens jou bij deze sessie aanwezig moeten zijn? Laat het weten aan Antiena, via: actie@vannutotnul.nl.

Heb je na het lezen vragen, of wil je graag eens doorpraten met ons? Stuur voorloper Antiena een bericht op Linked-in.

– Antiena Hilbrandie

Meer nieuwsberichten? Lees ze hier:

Ben jij ook voor Núl? Doe dan mee!

Je loopt niet alleen. Meer dan 50 voorlopers gingen je voor.

Wij gunnen kinderen de veiligheid en ontwikkeling die ze verdienen.

Daarom is NU de tijd aangebroken om elkaar te inspireren, uit te dagen & te helpen

We verzamelen voorbeelden en verhalen en creëren nieuwe voorwaarden