Freya Hornyák

…Beweegt ook mee!

Meebewegen? Omdat ik vind dat we onze jongeren beter kunnen helpen!

Ik beweeg mee omdat ik vind dat alle kinderen het recht hebben goed bij hun ouders op te groeien.
Dat wij, als hulpverleners, ons tot het uiterste moeten inspannen om dat te laten slagen. Door onze kennis in te zetten en ervoor te zorgen dat deze beweging zo groot – als nodig – wordt om dat doel te bereiken.

Ik ben geïnteresseerd in initiatieven die ook de meest complexe problematiek een passend antwoord kunnen bieden, de initiatieven die net buiten de kaders liggen, maar wel degelijk een goede onderbouwing met wetenschappelijke grondslag hebben. Er is nog geen alomvattend antwoord op de problematiek die we met elkaar tegenkomen, dus laten we van elkaar leren.
Concrete thema’s die mij bezighouden, betreffen met name het verbinden van de hulpverlening in het volwassen circuit met die in de jeugdzorg. Het is een uitdaging om de meest complexe problematiek een passend antwoord kunnen bieden door initiatieven die net buiten de kaders liggen, maar wel degelijk een goede onderbouwing met wetenschappelijke grondslag hebben. Er is nog geen alomvattend antwoord op de problematiek die we met elkaar tegenkomen, dus laten we van elkaar leren. Concrete thema’s die mij bezighouden, betreffen met name het verbinden van de hulpverlening in het volwassen circuit met die in de jeugdzorg.

Freya is manager Behandelzaken Ambulante Trajecten 0-18 bij Jeugdhulp Friesland.

Er is nog geen alomvattend antwoord op de problematiek die we met elkaar tegenkomen, dus laten we van elkaar leren.

Als gedragswetenschapper heb ik jarenlang ervaring opgedaan met kinderen en jeugdigen in zeer complexe opvoedsituaties, waarbij met name veiligheidsvraagstukken een rol speelden. Ik kan je veel vertellen over de manier waarop we binnen de jeugdzorg zo goed mogelijk een antwoord proberen te formuleren op de vragen en de uitdagingen die ze ons voorleggen. Van psychotherapie tot een effectieve ambulante module, van residentiële zorg tot (interventies binnen) pleeggezinnen. Wanneer je meer wilt weten over een effectieve combinatie van behandelvormen (in de breedste zin van het woord), kun je bij mij terecht.

Bedankt voor het lezen! Kunnen wij elkaar helpen?

Heb je na het lezen vragen, of denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur mij een bericht op Linked-in.

 

Kun je mij helpen?

Mijn vraagstuk:

  • Ken jij die antwoorden op complexe problematiek door goed onderbouwde initiatieven met een wetenschappelijke grondslag?
  • Kun jij me helpen bij het verbinden van de hulpverlening in het volwassen circuit met die in de jeugdzorg?

Zo help ik jou:

  • Wanneer je meer wilt weten over een effectieve combinatie van behandelvormen (in de breedste zin van het woord), kun je bij mij terecht.

Ontmoet onze voorlopers en hun verhalen:

Meer verhalen? Ontdek ze hier

Ben jij ook een voorloper? Doe mee!

Je loopt niet alleen. Meer dan 50 voorlopers gingen je voor.

Wij gunnen alle Friese kinderen de veiligheid & ontwikkeling die ze stuk voor stuk verdienen.

Daarom is NU de tijd aangebroken om elkaar te inspireren, uit te dagen & te helpen

We verzamelen voorbeelden en verhalen en creëeren  nieuwe voorwaarden